onsdag 15 januari 2014

Eu pall soffbord

Bord av en lastpall Inredning. Jag tankte pa en europall, tror det ar svart att fa en san att se snygg ut. Inte ar dom impregnerade heller. Den valkanda EU-pallen som i dagligt tal aven kallas for SJ-pall ar en typ av sma soffbord dar man bara skruvat fast ett par hjul pa pallen medan man i andra. 18 Jul 2011 Efter att ha sett ett liknande bord i en tidning fast nytillverkat fick jag ideen att skapa ett pa egen hand. Jag har anvant mig av en Europa pall. 1 Jun 2012 FUNKAR som soffbord, javisst! Otroligt manga ar det som ar intresserade av att gora mobler av eu-pallar, jag ar inte samre sjalv. Bloggar en hel. Soffbord av eu-pall! Egengjort och mycket valgjort. Det ar slipat sa att man slipper vassa kanter och har stadiga hjul, Mycket fint soffbord.

22 Feb 2011 Bild:. Om man har turen att fa tag i en nagot sa nar frasch EU pall, sa kan man gora ett sadant har lackert soffbord. Lite malarfarg. 6 Dec 2014 Inredningstidningarna svammar over med bord, utemobler och utekok med varsin lastpall, en vanlig EU-pall och en lang lastpall pa 2,5 m.

Den vida kanda EU-pallen blir popular inredningsdetalj

909 Kr. 909 kr inkl frakt. PriceRunner Kopskydd EU vidaxl Tradgardsbord hopfallbart plast 122 659 kr vidaxl Betongpallbetongbord 40x40x41cm. 729 kr. 17 2015 Hej, vi saljer av lite mobler for att fa plats med nytt. Soffbord (gjort av EU-pall) i valnot, pris: 400 kr. Skostall TJUSIG (108x50 cm), pris: 200 kr.

Kinesiskt nyar,

Det kinesiska nyaret ar kinesernas allra viktigaste och storsta helg. Den infaller vid den andra nymanen efter vintersolstandet, vilket intraffar nagon gang under. Det kinesiska nyaret ar en riktig familjehogtid i Kina. Alla som kan forsoker aka hem till sina foraldrar och familj for att traffa nara och kara. Familjemiddagen pa. Las mer om de olika djuren och hur man bast firar det kinesiska nyaret som till skillnad fran det svenska infaller under januari eller februari manad varje ar.

19 Feb 2015 Vid klockan 20 pa torsdagskvallen brann ett rejalt fyrverkeri av i centrala Goteborg. Men det var inte bara det kinesiska nyaret som firades. Darefter foljer det datum da det kinesiska nyaret infaller (ar du fodd fore den dagen ska du alltsa rakna dig till aret innan), sedan motsvarande ar i den kinesiska.

8 Feb 2015 For kineser varlden over ar det kinesiska nyaret den viktigaste hogtiden. Likt solarets nyar representerar det en tid for eftertanke, beslut och nytt. Upplev Kinas storsta helgdag – det kinesiska nyaret. I Hong Kong ar firandet storslaget och det ar utan tvekan en av de basta platserna att uppleva nyaret pa. Varfestivalen inleds med nyarsafton som ar den sista dagen pa aret enligt den traditionella kinesiska kalendern och det ar den allra viktigaste hogtiden for. Traditionella kinesiska hogtider foljer den gamla mankalendern, vilket innebar Det kinesiska nyaret/Varfesten ar den viktigaste hogtiden och traditionen ar mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.