fredag 16 maj 2014

Frys grader

Temperatur i frys - hur mycket - Flashback Forum

1, 2, 3 Och 4 men antar att det inte ar minus 1-4 grader den anger, utan typ 1-4 steg En frys har val kapacitet att frysa upp till -18 grader. En halvfull frys drar mer energi. Normal temperatur i kylskapet ar +2 och +6 grader C. Normal temperatur i frysen cirka -18 grader C. Tina frysta varor i kylskapet. 26 Maj 2009 om det nu inte ar luften i frysen du matt, den varierar med hur man oppnar dorren/ luckan aven om det som ar infryst haller tempen langre.

8 Dec 2011 Vi kopte ny kyl och frys i varas och var kyl haller idag +3 grader. Vi har den installd pa + 5 grader i dag men ska sanka till + 3 pa prov. Ha ratt temperatur i kyl och frys. Det racker med minus 18 grader i frysen, plus 6 grader i kylen och plus 12 grader i svalen. Om du har minus 22 grader i frysen.

25 Mar 2010 Var frys gar ner kallare an -32 grader. Verkar sjukt kallt! Vore kul att gora vodka- slushie eller natt. Nu ar den installd pa mer normala -18. 15 Feb 2010 Hittade info om hur kallt det bor vara i en frys pa webben:. Frysen ska halla minus 18 grader dar maten lagras och minus 25 grader. Frys, frysskap och frysbox, ar en teknisk apparat som anvands for att frysa livsmedel och andra varor till temperaturer under 0 grader Celsius. Ett frysskap ser. SVAR: Svar. Temperaturen i ett kylskap far vara max 8 grader. Livsmedelsverket I min lagenhet finns bara ett kylskap - ingen frys. Ar inte kyl/ frys standard. 8 Dec 2011 Och over halften (55 procent) som kanner till sin kylskapstemperatur har mer an + 5 grader. Aldre personer har varmast i sina kylskap. 19 Maj 2013 Frysgrader - Efter ett litet samtal med en bekant som har -3 grader i sin frys och jag har typ -19 eller nat a. Hej! Har googlat pa detta och en del sager att det funkar kanon med nya frysar utomhus, medan andra sager att det inte ar att rekommendera. Nar jag tog bort ryggplattan i frysen sa var det gul olja pa insidan. Jag far inte ner temperaturen i frysen, den blir inte kallare an 9 grader. Jag undrar om det finns nagra kylskap (garna kyl/frys i samma) som ar anpassade till fridtidshusen dar temperaturen ga under +5 grader pa.

25 Jan 2010 Varfor ar mat hallbarare vid minus 18 grader an vid minus 10 grader sett ingen bakterie- eller svampvaxt, och i en frys vid minus 18 °C tar. 7 Sep 2012 Under perioden har det varit medeltemperatur pa minus tva grader med gjutning utomhus, da betongen riskerar att frysa sonder i tidigt skede.

Frysgrader - Matprat - Matlust iFokus

I kylen rekommenderas en medeltemperatur pa +5 grader och frysen far inte ha hogre temperatur an -18 grader pa varmaste stallet for lagring och -25 grader for. Nar du anvander hushallsfrys for att kyla ned en flaska, kom ihag att temperaturen i frysen kan vara –18 –30 grader beroende pa hur frysen stallts in och hur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.