fredag 6 juni 2014

Smarta tvattkorgar

16 Smarta losningar for sma badrum - Skona hem

24 Jan 2014 Vi kan inte fa nog av smarta losningar, framforallt om det handlar om sma ytor. Tvattkorgen ar inte sa trevlig att ha framme, los det med dold. Elak innovation. Sorty – den smarta tvattkorgen. Meny. Hoppa till innehall. Hem. Sorty. Bilder. Intresseanmalan. Om Elak. En tanke om att skapa en ”smart tvattkorg” borjade gro. Hellberg startade ett innovationsforetag, Elak Innovation AB, och vande sig till ALMI som fann iden.

Det verkar inte finnas sana tvattkorgar har i Sverige, trakigt faktiskt for iden ar ju smart, sen med handtaget fran en kabinettvaska kan ju vara. 23 Nov 2012 Det har sag jag hos nagra kompisar och det tycker jag ar smart. Praktiskt och snyggare an en tvattkorg. Sparar dessutom golvyta eftersom man. Tvattkorg som har stil och som blir en snygg detalj i ditt badrum. Forhojer. Ett smart tillbehor till korbo-korgarna for att kunna forvara smasaker och dylikt i dem. 9 Maj 2012 med passion for att organisera hitta smarta losningar. Sok Det ar mycket lattare att kladerna hamnar i tvattkorgen pa en gang helt enkelt. Och ovrig inredning till tvattstugan. Med smarta hemprodukter fran oss kan du kombinera ihop en mer personlig tvattstuga. TVATTBANKAR TVATTKORGAR. 8 Aug 2013 Tva tvattkorgar bodde till en borjan i tvattkommoden, men nar jag fick en sambo i lagenheten valde vi att satta in en hylla och ge plats for. Med Sorty gor du stora tidsvinster genom att du slipper att sortera tvatten infor varje tvattning samtidigt som du tvattar mer ekonomiskt och miljovanligt. Kop Tvattkorgar fran 65 kr pa. och Room99, vilka lagger ner stor moda och energi pa att designa tvattkorgar i roligt, smart och snygg utformning. Vikbara tvattkorgar. Smarta tvattkorgar som gar att vika ihop. Kan aven anvandas till annat sasom strandvaska eller forvaring av leksaker. Blandarkorg (172). Se till sa att tvattkorgen antingen har en innerpase, eller att den ar enkel att bara med sig. Vi har aven tvattkorg pa hjul, smarta att dra fram till tvattmaskinen. Tvattkorgar. Smarta och praktiska tvattkorgar ar nagot som skapar ordning och reda i tvattstugan och underlattar nar du ska sortera tvatten. Nu behover du inte skammas for din smutstvatt da det finns smarta och snygga tvattkorgar med ”quick drop” hal och utdragbar tvattpase som gor det enkelt nar.

Sorty, Den smarta tvattkorgen

Nar det galler smarta losningar i badrum sa tycker jag att allt kretsar kring tvatten som da hamnar i tvattkorgen som star i ett skap i tvattstugan. 10 Feb 2013 som jag ser smarta losningar for den som har en egen tvattmaskin, innan man lagger byxorna eller jackan i tvattkorgen kan behovas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.