torsdag 31 juli 2014

Bygga ett matbord

Bygg ett rustikt koksbord. - Hemmasnickrad charm for extra krydda till inredningen. Bloggaren Anna visar hur hon byggde sitt koksbord. Gor det sjalv med. 13 Jul 2014 ATT BYGGA MITT PLANKBORD. Hej! Ett poppis inlagg och forfragan har varit plankbordet jag byggde till altanen forra aret. Sa har kommer det. 29 Okt 2013 Plockar du in det direkt fran bradgarden och borjar bygga finns det en risk vi monterade med vagnsbult, eftersom vi ville ha ett lite raare bord. 8 Okt 2013 och da kravs forstas ett rejalt matsalsbord. Varfor inte gora ett eget Dela. Tweeta. Stang. 4:14. Spela. Martin Timell bygger en pall. Logga ut. Vi ville ocksa ha ett rejalt matbord i en graaktig ton, typ som drivved. Byggde det av Svart det har att bygga hus och fa allt ratt fran borjan.

29 Jan 2014 Att bygga egna mobler behover inte vara sa svart som man kan tro. Det hetaste just nu ar att bygga sitt eget matbord av robust virke och.

Studio karin: ATT BYGGA MITT PLANKBORD

30 Mar 2015 DIY: Bygg ditt eget matbord. Nu har mobelsnickarn varit i farten igen! Fast tekniskt sett sa ar det har faktiskt mitt forsta stora byggprojekt, jag har. 14 Nov 2011 Om Antligen hemma: Antligen hemma-ganget med Martin Timell i spetsen besoker familjer som far hjalp med bygg- och snickeriprojekt.

Bygga bord - Inspiration och ideer till ditt hem - StyleRoom

Har hittar du inspiration och inredningsideer till ditt hem for.bygga bord. StyleRoom ar Sveriges storsta inredningscommunity och visar inspirerande bilder fran. Bjorn bygger ett rustiskt bord - beskrivning fran Antligen Hemma.

7 Feb 2014 Jag drommer om att bygga ett eget matbord, dels for att fa det exakt som man vill ha det samt for att ha ett robust bord avt ar inte helt latt. 11 Mar 2014 stralande iden om att bygga annu ett liknande bord, fast hogre Har lange funderat pa om vi inte skulle bygga ett bord av gamla grova plank. 25 Dec 2013 Istallet for att lagga flera tusen spann pa att kopa ett matbord kan man ju gora sitt eget, eftersom DIY ar det nya svarta och allt. 16 2010 Bygg ett bord pa en dag! Mobler. Ett par brador och nagra fa verktyg ar allt som behovs for att snickra detta charmiga och stabila utebord. 16 Jul 2013 Sa nu har vi utgatt fran ett bord som Martin Timell tillverkade forra aret som han gjorde av spillvirke. Vi har dock byggt vart bord av granvirke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.