måndag 9 februari 2015

Kok funkis

Funkiskok

Funkiskok tillverkar handbyggda kok i funkisstil i samma hantverksanda som traditionellt platsbyggda kok, finns i tva serier funkiskok och funkiskok modern. 28 Okt 2014 Klotlampa, kokspappershallare, hylla Boet med glasskappor, funkisblandare, dorrhandtag, dorrknopp och klassisk funkis-skapregel. Allt fran. 9 Sep 2012 Ett mycket trevligt mote hos ett par med smak och en onskan om ett nytt kok. Arkitekturen ar funkis och de onskade - och jag haller helt med om.

Vi ska kopa kok till vart hus som ar byggt 1938. Det ar ett smalt langt kok som man hade pa den tiden. Matplatsen ar i vinkel ut i vardagsrummet. I det har huset fran tidigt 50-tal har Byggfabriken byggt ett nytt kok i funkisstil. Traditionell funkis med en rad grundare skap under overskapen, specerifack i glas.

25 Aug 2014 Vill du ha ett kok som kanns retro, eller rent utav i akta funkisstil Vi reder ut hur koken sag ut nar det var funkis som gallde och fram till 60-talet. 16 Jan 2013 Da maken vill ha ett modernt kok och jag helst hade velat ha ett platsbyggt funkis kok i gammal stil sa har vi kommit overens om att IKEA. Platsbyggt, nytillverkat kok i funkisstil fran inredningssnickeri i Bollnas, Halsingland. Koksinredning i massivt tra enligt kundonskemal. En herrgard fran 1800-talet, en sekelskiftesvaning, en 20-talsvilla eller funkis fran 30- och 40–talet. Kvanum Kok AB Box 8 535 21 Kvanum, Sverige Tel. Ritar och tillverkar handbyggda, platsbyggda kok och mattanpassade kok i aldre stil. Var tillverkning omfattar sekelskifteskok, 20-talskok samt funkiskok. Funkis kok i vitt och ek, tillverkat for att komplettera originalinredning. Vi tillverkar kok och andra inredningar enligt era onskemal. 29 Okt 2010 For de flesta leder ordet “byggnadsvard” tankarna till gamla trahus fran seklets borjan, men aven modernare hus har sin speciella karaktar vard. Funderar ni pa att bygga ett nytt kok och vill satta en personlig pragel Ni kan fa ert kok i allt fran klassisk sekelskiftesstil, 50-tals funkis till moderna slata luckor.

22 Jun 2013 Vi gillar funkis och den gamla stilen, sa har kommer ni inte hitta funkis, funkishus,tegeltak,putsfasad kok,funkis,byggnadsvard,koksluckor. Kalldalen - Modern funkis. Kalldalen representerar var slata lucka i Exklusiv serien. Gar att fa som pa bilden i Overfalsad lucka i ek. Finns aven att fa som livad.

Mollansverkstader: Tillverkar platsbyggda kok Mollans verkstader

9 Mar 2011 Ett modernt och bekvamt kok kan andas svunna tider. Sa har beslag fran IKEA. Och kaklet har val synlig antracitfargad fog som kanns funkis. Kok i vitt med bevarade originalskap, induktionshall, varmluftsugn och stor matplats. Detta rum kan vid behov delas av for att skapa en tvaa med separat sovrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.