fredag 27 november 2015

Tillverka eget matbord

8 Okt 2013 Elsa Billgren inreder en matsal, och da kravs forstas ett rejalt matsalsbord. Varfor inte gora ett eget. Oavsett vilket vagar iallafall vi pasta att maten smakar extra bra om den avnjuts vid ett hemmsnickrat bord, eller vad tror du Lycka till! P.S. Har kan du lasa. 30 Mar 2015 For att summera lite av det som sags i videon sa var det alltsa det har inlagget hos Emily som gjorde att jag blev sugen pa att tillverka ett eget. 29 Okt 2013 Borja med att valja ett virke som du gillar. Vi valde rejalt plank, men kanske har du annat virke liggande Oavsett vilket gor du bast i att late. 13 jul 2014 Stort grovt plankbord pa 3 m och ca 1 m brett, voila. en tunnare planka att ha som band under bordsskivan, som holl ihop alla bordsplank. 14 Nov 2011 Ibland sagar aven Martin Timell fel och da blir det ofta en hel del virke over som inte gar att anvanda just da. Men det kan ju komma val till pass.

Bygg ett rustikt koksbord - Gor det sjalv - Byggmax

29 Jan 2014 Det hetaste just nu ar att bygga sitt eget matbord av robust virke och sedan lasera eller Harligt Hemma har ritning till matbord av grovt virke.

DIY: Vi bygger ett eget matbord!, Ett barn blir tillEtt barn

25 Dec 2013 Istallet for att lagga flera tusen spann pa att kopa ett matbord kan man ju gora sitt eget, eftersom DIY ar det nya svarta och allt. Snickra ditt eget blombord Har du en gammal pall kan du med enkla medel bygga ditt eget fina blombord. Bygg ett tradgardsbord av gamla golvbrador. 16 Jun 2013 Pappan pa kalaset berattade att de designat sitt matbord och soffbord och att Snickis hade byggt det at dem. Mycket bra gjort och till ett. Det ar nagot simpelt och relativt stilrent med strukturen och fargen. Vi har darmed planer pa att gora ett eget soffbord, vilket inte ar alltfor stort. Det blir formodligen billigast. Sjalv kommer jag nagon gang i framtiden lata tillverka ett langt och smalt bord med stomme av ek och bankskiva. 7 Feb 2014 Jag drommer om att bygga ett eget matbord, dels for att fa det exakt som man vill ha det samt for att ha ett robust bord avt ar inte helt latt. Har lite planer pa att bygga ett eget matsalsbord, eftersom jag hittat ett Vad tror ni, benen pa detta bord, kan det vara av 90*90mm limtrabalk. Har hittar du inspiration och inredningsideer till ditt hem for.bygga bord. ganska liten delade jag av koket nar min son som da var tva ar behovde eget rum. 16 Nov 2013 Kommer ofta fragor om hur vi tillverkat vart matbord. Det ar ju sa att vart hus ar ett litet hus, ganska smalt, sa de bord som fanns pa marknaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.