onsdag 23 januari 2013

Lacka koksbord

Hej, Har 2 bordsskivor av tra 120x120cm, och skulle vilja lacka om de till vit. De ar i svart-brun just nu i lack. Var inne hos en lackering och det. 13 Jan 2011 Med lackerad yta haller en mobel langre. Och lagger du pa lacken i manga skikt blir mobeln lackert spegelblank. 12 Okt 2011 Jag skall anvanda bordet som koksbord och har fatt tipset av en kompis att bara gnida in skivan med Vill du sedan ha bordet lackat - lacka. 26 Aug 2008 Vi har precis kopt ett koksbord i massiv ek. Forsaljaren namnde nagot om att olja bordet. 17 nov 2010 Nu star mitt fina koksbord pa plats och det passar sa bra i koket, det ar Det jag gjorde i slutandan var alltsa att slipa bordet, lacka det med. 4 Aug 2008 Funderar pa att lacka om det, vill ha ett vitt bord med vita stolar! Nagon som vet vad det kan kosta att fa det gjort Alternativet ar ju att gora det. Har far du lara dig hur du klarlackar bade gamla och nya tradetaljer. Om hur du lackar om bland annat mobler, tak och vaggar.

Lacka spegelblankt! - Vi i Villa

Har kopt ett begagnat koksbord o stolar av den gamla skolan med slipmaskin duger forst 80 papper o sen 120 150 vad skall man lacka med. Vi har ett gediget oljat massivt koksbord som ar sa gott som nytt. slippa underhallet med vanliga oljer och har fatt tippset om att lacka bordet.

Lacka koksluckor, mobler och dorrar i Vasteras

Vi lackar till exempel koksbord, stolar, byraer och hyllor. Antingen lamnar du dina mobler hos oss eller sa kommer vi hem till dig och hamtar dem. Bor du i till. Vi har precis hittat ett bord pa blocket som vi slog till pa. Annars brukar jag ganska ofta slipa ner bordsskivor och antingen lacka eller olja. 6 Sep 2012 Jag har precis slipat ner ett Ikea Norden koksbord som ar bjork tror jag. Maken slipade och lackade om vart slitna furubord. det blev jattefint.

Spegel dorr Beroende pa malning tidigare. 560kr/tim. Ovriga Detaljer. Slippa Bordskiva pris per del, 625. Lacka Bordsskiva, 595. Malning av Bordsskiva, 1395. Istallet for att handla nytt nar dina mobler borjar bli slitna kan du lamna in dem till oss for omlackering och de blir nastan som nya pa nytt. Vi lackar till exempel. Med Beckers lackfarg kan du mala de flesta snickerier inomhus som fonster, dorrkarmar, socklar och skapluckor. Och givetvis mobler som stolar, bord och hyllor. Vi beskriver hur man pa ett enkelt satt betsar och lackar om sitt matbord. Kan man lackera om gamla handmalade koksluckor Vad kostar det att lackera om ett kok Jag har ett gammalt koksbord i furu, kan man lacka om det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.