tisdag 24 december 2013

Sanggavel lastpallar

30 Jan 2015 Vanliga lastpallar ar anvandbara pa fler satt an att lasta pa. Vi gjorde en soffa, ett bord och en sanggavel att inspireras av. Sa har gor du. 7 Feb 2013 Mala sanggaveln direkt pa vaggen. Enklast av allt, slipa och betsa en lastpall och anvand som sanggavel. Sanggavel av en lastpall. Den har. 14 Okt 2014 Artwood London sanggavel fran Lakewood, 6 795 kr. Eller smack ihop en gavel sjalv av tva lastpallar, som Drommen om Villa Gronskog. 8 Okt 2013 Att bygga en egen sanggavel av tva gamla lastpallar var ju tidernas basta ide. Jag har googlat runt och sett de mest fantastiska skapelser av. 2 jan 2015 att tillverka saker sjalv Med hjalp av nagra lastpallar sa kan du ge ditt hem lacker och billig makeover. Lastpallar som sang och sanggavel. 27 Aug 2013 Lastpallar kan med enkla medel forvandlas till snygga mobler. Lastpallarna Sanggavel av gammal lastpall som pelletsen kom pa. Foto: Asa.

Sanggavlar du kan gora sjalv - Skona hem

3 Aug 2011 Lastpallar som sanggavel. Hej! Efter att ha kikat runt pa natet blev jag valdigt inspirerad till att gora mig en egen sanggavel av gamla lastpallar. 12 Maj 2013 Sonens sanggavel av lastpallen ar fardig snickrad, malad, hemkord och uppsatt sonen ar nojd och det ar den vana modern och T ocksa.

Josefinas blogg: Projekt: sanggavel av lastpall

31 Mar 2011 Detta blev resultatet nar vi ville gora en egen sanggavel. Vi funderade lange pa hur vi skulle kunna bygga en egen och tillslut hittade jag. Forra veckans projekt: lastpallar som sanggavel. 12 september 2014 @ 16:07 Tankte visa forra veckans malar projekt! Jag tror ni kan ha sett det har pa manga. Ovanfor, det ska atgardas) #diy #sanggavel #lastpallar #inredning #inteklaran Ovanlig sanggavel, inte sa bekvam kanske men aterbruk ar ratt i tiden.

Det har varit pa modet ett bra tag nu att gora diverse ting av lastpallar. Sjalv ar jag inget fan av mobler och annat trams gjorda av dessa fula pallar:(. Tycker. 29 2014 Sahar blev iallafall sanggaveln, har baddat lite slarvigt idag men tank inte pa de: ) Satte upp en hylla ovanfor och spotlights. Ar inte riktigt nojd.

Vad sags om en sanggavel eller lekstuga byggd av lastpallar Har ar 11 enkla, men otroligt snygga lastpallsmobler!. {Bed Room} Sa har blev det da alltsa. Jag ar HEL nojd! Har alltsa slipat och betsat lastpallar till en sanggavel, hangde sedan pa.stall lampor. Vad tycks. Jag har ocksa dorr som sanggavel men pa andra ledden liksom Har alltsa slipat och betsat lastpallar till en sanggavel, hangde sedan pa.stall lampor. Vad. 7 Mar 2011 Vi ar i behov an en sanggavel/sangram till varat kommande sovrum. de som byggt sangar, tv-bord, soffor och just gavlar av gamla lastpallar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.