tisdag 20 maj 2014

Aktivitetsteamet

Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag

Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag, 556582-6954 - Pa allabolag. se hittar du organisationsnummer, adress, styrelse, bokslut mm for Professionella. Bostotte. Bostottecentret yder individuel stotte til borgere med sindslidelser, som bor i egen bolig eller i en af centrets midlertidige boliger (2 botrningsboliger.

Aktivitetsteamet er et af Herlev Kommunes sociale tilbud til mennesker som har srlige behov pa grund af en sindslidelse eller psykisk sarbarhed. Vi horer. Kontaktuppgifter till Aktivitetsteamet Balsta, telefonnummer, adress, se information om foretaget. Kontaktformular. Du er velkommen til at kontakte os vha. nedenstaende emailformular. Vi svarer hurtigst muligt. Navn*. Email*. Emne*. Besked*. Aktivitetsteamet samarbejder med Socialforvaltningens afdelinger, bade i forbindelse med visitation til vores tilbud og i forbindelse med handleplaner for og. Aktivitetsteamet har nogle tilbud, som kan vre et supplement til den medicinske behandling, hvis man onsker at benytte en bredere palet af muligheder for at. Aktivitetsteamet er organiseret under Center for Voksensociale Tilbud i Herlev Kommune. Aktivitetsteamet er et af Kommunens psykosociale rehabiliteringstilbud. Aktivitetsteamet forbeholder sig ret til at fjerne indlg. Vi fjerner indlg som kan virke anstodelige eller chikanerende og indlg som rummer injurier – uden. 3 jan 2012 Aktivitetsteamet har flere socialpsykiatriske aktiviteter i dagtimerne. Aktivitetsteamet ar en enhet inom kommunen som arbetar med att starka den sociala gemenskapen, bryta isolering och stimulera till ett aktivt och meningsfullt liv. Aktivitetsteamet. (Forsaljningsstalle) Box 253 746 26 Balsta. Phone: +46 (0)8 510 647 00 Website:info@aktivitetsteamet.se.

Krop psyke - Aktivitetsteamet

Af Aktivitetsteamet pa Borupvnget. Der var engang et smukt plejehjem. Pa plejehjemmet var der mange forskellige afdelinger, og derfor var der ogsa mange. Professionella Aktivitets Teamet P A T AB hasn.t shared anything on this page with you.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.