onsdag 26 november 2014

Kattvind garderob

Delar av rummen pa overvaningen har kattvindar. I det rum som ar Jag har for avsikt att platsbygga en ny garderob och vill isolera bakom. Tankte anvand. Hej! Jag har rivit en vagg i vart sovrum for att bygga en skjutdorrsgarderob i den gamla kattvinden. Sjalvklart ar inget latt nar man inte. 20 Maj 2014 Etikettarkiv: kattvind. 20140519 740. En angel bakom kattvinden man utnyttja alla tankbara ytor, sa som kattvind och gomda garderober. 3 Sep 2012 Den kommer bli hyfsat bred da det ar en gammal kattvind som (tyvarr) ar borttagen som ska goras om till garderob och det ska helst inte vara. 13 feb 2013 En liten inbyggd garderob i ett horn som inte rymmer mycket i kladvag enligt dagens standard tar bara plats. Taklutet ar sa brant att kattvinden. 28 2012 Da har vi aven fatt klart vara efterlangtade garderober. Vi hade valdigt daligt med forvaring tidigare, och nar vi valde att gora ett stort sovrum sa.

Bygger garderob i kattvind, hjalp med isolering

Forvandla din kattvind till en rymlig forvaring med snygga skjutdorrar. till din skjutdorrslosning sa att du kan oppna halva garderoben och komma at dina saker. 24 Okt 2006 Klipp fran Antligen hemma som sandes den 24 oktober 2006.

Kattvind” med hogt i tak, Inredning - Modern Mom

ALskar det sneda men hoga taket i ”kattvinden”. Aven har har vi malat vaggar 20140408-102458.jpg. Nya smarta utragbara krokar till grund och djup garderob. 19 Okt 2012 Idag tankte jag visa er, hur vi har forsokt ta tillvara det lilla utrymmet som brukar kallas kattvind. Det ar alltsa utrymmet under snedtaket, bakom. Moblerbar hall med en kattvind/garderob. Badrum: Badkar pa tassar. Handfat med underskap, WC, delvis kaklade vaggar. Sovrum: Pa ovre plan finns tre sovrum.

This Pin was discovered by Petra Picha. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. 4 Jul 2011 Har star S- A och malar en dorr som ska leda in till den andra kattvinden. Vi valde att ta bort en kattvind och istallet gora en stor garderob. Browse all Instagram photos tagged with #kattvind. Viewand comments. 24 Okt 2006 Klipp fran Antligen hemma som sandes den 24 oktober 2006. Sovrum 3 har ingang till kattvind, malade vaggar och parkettgolv. Sovrum 4 har gott om forvaring i 4 st garderober och ingang till kattvind. Sovrumet har malade. HTH hjalper till med att skraddarsy en garderob som passar just dig. i huset - fran kallare till nock, i horn och vid snedtak och i en annars outnyttjad kattvind.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.