tisdag 26 januari 2016

Temperatur kylskap

Ett kylskap ar en hushallsapparat som anvands for att kyla livsmedel, lakemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och rumstemperatur. Kylskap. Ha ratt temperatur i kyl och frys. Det racker med minus 18 grader i frysen, plus 6 grader i kylen och plus 12 grader i svalen. Om du har minus 22 grader i frysen. Hogre nummer, hogre effekt och lagre temperatur. Men det ar lite opedagogiskt det dar med siffror dar hogre nummer betyder lagre temperatur. Har precis flyttat till en lagenhet for forsta gangen och undrar vilken temperatur som ar bast att ha i kyl och frys. Garna en motivering varfor. 9 jul 2012 Att kott och mjolkprodukter ska forvaras i kylskap kanner alla till. Men hur kylskap har olika temperatur pa olika stallen kan man anda forlanga.

Hall ratt temperatur! Att halla ratt temperatur pa livsmedel, bade kalla som varma, ar oerhort viktigt. och plocka sedan snabbt in dem i respektive kyl eller frys. Tina frusen mat i kylskapet. Det ar skonsammast for matvarorna, och bidrar till att halla energiforbrukningen nere i kylskapet. Lamplig temperatur i kylen ar.

Spara energi - Linde energi

Temperatur matning. i kylskap. med HOBO. av Johan Carstensen och Patrik Norman. Innehallsforteckning. Planlaggande av matning. Utforande av matning. 5 Aug 2008 Grejjer som man staller in temperaturen med i kylen ser ut som nedan. Nagon som vill beratta hur jag staller in i normal temperatur i en kyl, min.

Vorwerk, Rashons Tupp, hona Kyckling

Vorwerk ar en kombinationsras, men fran tyskland, som bara finns i en enda farg. kontrastrikt gul/svart! Tuppen vager kring 3 kg och honan 2-2,5kg. Ekologiska agg fran frigaende hons med knallgul gula! Att stoppa in Wyandotte Silversvartrandad, Guldsvartrandad, Guldvitrandad, Guldblarandad. Vorwerk. Vorwerk. 28-32 v. Barnewelder. 28-30 v. Sussex. 28-32 v. 200. Appenzeller Hej ar intresserad av att skaffa hons tva honor plus tupp tupp ev senare bor i.

Jag gillar att de ar sa lugna, nyfikna och valdigt trevliga hons De ar mycket bra agglagare, Vorwerk ar en tysk honsras som bade ar bra som kott och varpras. Hej ar det nagon som vet hur manga agg en vorwerk hona lagger pa 1 ett ar, om dom vill ruva hur lange dom lagger agg, hur hardiga dom ar.

Detta ar en honsras som bara finns i en enda fargstallning, den ovan. En mycket bra kott och varpras. Den ar dock samre pa att ruva. Pa bilden ovan ses. Vorwerk till varen. Kommer lagga i agg i klackaren om 2 veckor fran nrtyska och svenska Vorwerk. Kommer salja par, och Hons i Trunsby. 16 Mar 2013 Nu har jag aven inforskaffat en vorwerktupp till mina sex honor! Sa gott som alla kycklingkopare som kommer till garden, faller for rasen nar de.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.