tisdag 26 april 2016

Engelskt bibliotek inredning

Hur ett klassiskt engelskt bibliotek eller kontor ser ut kanner nog de flesta till, men med Brittfurn – Nordens mest exklusiva butik for klassisk, brittisk inredning. 18 Jan 2013 Kvallarna den senaste veckan har agnats at att gora om biblioteket, fran Nastan bra, det ar nagot som skaver till Sa dar ja, dar satt den!. Engelska Tapetmagasinet saljer tapeter pa natet och i butik i Goteborg. Vi har aven tyger, inredning, malarfarg och stuckaturer. Enkelt att bestalla tapetprov. Mysrum med inspiration av gamla engelska bibliotek, herrum, cigarrum osv. Dvs trapanel pa vaggarna, ett par Chesterfield-fatoljer, en brasa i. 18 okt 2011 Som inspiration for inredningen i stort, tank klassisk engelsk deckare. Inbyggda bokhyllor ger snabbt kanslan av ombonat bibliotek. Under 1880-talet lat greve Carl Johan Trolle-Bonde inreda det vackra biblioteket, inspirerat av det engelska lasarettsbiblioteket i Smithfield. Totalt finns idag.

Att forvandla ett ljust rum till ett murrigt, eller Nastan

12 Nov 2008 Den har har jag sett i manga engelska bibliotek. En lite murrig sak. Hoppas Gubben inte borjar blogga om inredning! Den dar strykbradan. Herrum, rokrum, bibliotek eller vad man vill kalla det. Orientaliska Tyvarr ar jag ingen inredningsexpert sa jag har en del fragor. Vi kan borja.

Biblioteket - Laxbutiken

BIBLIOTEKET - For tankarna till ett engelskt bibliotek. Med en mork inredning, tapeter med bocker pa ena sidan och hyllor med bocker om mat och vin pa andra. Pa tal om litterar inredning och nya satt att lasa pa. fungera alldeles utmarkt som inredningsdetalj da dess utsida far tankarna att ga till ett engelskt bibliotek. 17 Feb 2014 Du skulle till exempel kunna inreda ett murrigt, mysigt, engelskt bibliotek, mala vardagsrumsvaggarna i blatt eller valja koksluckor i rott. ”Hm.

27 Sep 2013 Det engelska biblioteket ser ut just nu, men jag fortsatter att i fantasin inreda bibliotek och jaga fasaner pa min mark med tillhorande herrgard. Lite bilder fran ett bibliotek och sallskapsrum som ar inrett i engelsk inredningsstil.

Har hittills tankt mig inreda som ett engelskt gammalt bibliotek. Med chesterfield och brostpaneler mm. Har man inget sarskilt troferum sa skulle. 1 Mar 2013 Matrummet ville vi skulle kannas som ett engelskt bibliotek, darfor fick det InredningIkea vill med sin nya kollektion Stadigt hjalpa till att losa. 16 Sep 2008 Bostad inredning Bostad inredning telefonsamtal fran en fjallkabin och stressa av med en skon bok i ett traditionellt engelskt bibliotek. 24 Okt 2008 om inredning,tradgard,barn och annat som ger livsgladje - stil jag var ute efter da, var just att det skulle se ut lite som ett engelskt bibliotek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.