tisdag 3 maj 2016

Kylskap lacker

Kylskapet lacker!

Vi kopte ett nytt kylskap (Elektro Helios) for nagot halvar sen. For ett tag sedan borjade det lacka vatten, rannan baktill var full med. 14 Sep 2014 Som jag skriver i rubriken till det har inlagget sa ”lacker” enheterna information om dig och ditt anvandande utan att du vet om det, ett fatal. Kylskap som lacker vatten. Skrivet av, Gerbera. Vi har ett hyfsat nytt kylskap (-01 tror jag) som fram till nu har funkat bra. Nu hart det dock borjat lacka ut lite vatten.

Men vad ar det som lacker, det ar INTE nagon kvarglomd mat/dryck/annat. Finns det natt latt satt att komma at det Liksom bilden visar verkar ju. 10 Nov 2013 Det har jag funderat pa lange. Ibland kan det bli en pol pa golvet till och med. Den funkar helt normalt i ovrigt, vad jag vet och jag har inte andrat. Rinner det vatten ner pa koksgolvet nar du oppnar dorren till ditt kylskap Ofta beror det pa att halet i kylskapets botten ar tilltappt, eller sa sitter hyllorna fel. Om det ar ett hyfsat modernt kylskap sa brukar det langst bak dar inne finnas uppsamlingsrannor och ett utlopp dar vattnet kan rinna ut och ner. Min Samsung RS267LASH Kylskap lacker vatten pa hoger sida Samsung kylskap har en digital display, filtrerat is och vatten, och en multi-flode luftfilter. Kylskapet lacker! Hjalp! - postad i Gor det sjalv: Hejsan Nu har oturen varit framme o jag ar miserabel o hjalplos. Har akt 65 mil for att kopa ett. Professionell kyl/frys i lacker design i fargen glossy red. En kylfrys fran var kollektion Colour Range. Kylen haller dina matvaror frascha langre tack vare Multiflow. Whirlpool kylskap snabbt coola poster i kylskapet, lagra lang eller skrymmande livsmedel, filter och avsta is och vatten, och manga har aven en elektronisk. 5 Feb 2015 Lazios kylskap lacker betankligt avseende onodiga loneutgifter. 22 Feb 2015 Lacker platburk i form av en kylskap i harlig retrostil. Perfekt att ge bort eller till forvaring i kok eller kylskap. Helt ny! Hojd 18 cm. Lycka till och. 26 feb 2015 Lacker platburk i form av en kylskap i retrostil. Helt ny! Hojd 18 cm. Lycka till och missa inte vara ovriga auktioner!. 10 2006 Mala kylen rostfri. Satsa 11 000 – fuska fram en rostfri kyl. Fuska med farg Lackera kylskapsdorrarna i silver – och vips ser det ut som om du. Om du har en tvattmaskin som lacker vatten sa kan det bero pa att tvattmaskinens slangar inte ar Om din kyl eller frys lacker vatten pa golvet bor du kolla sa att.

Whirlpool kylskap lacker vatten - hem tradgard

Nar jag oppnar dorren till kylskapet sa ligger det vatten i listen till dorren och det blir en halvcirkel med vatten pa golvet som man stiger i och blir. Morsan tror att traet bakom kylskapet har ruttnat eller nat i den stilen. Men vad tror ni Kan det vara nan farlig gas som lacker ut i koket eller ar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.