måndag 11 augusti 2014

Lacka trabord

Lacka/mala om bord

Hej, Har 2 bordsskivor av tra 120x120cm, och skulle vilja lacka om de till vit. De ar i svart-brun just nu i lack. Var inne hos en lackering och det. Man bonar och polerar tra dels for att ge ytskiktet en skyddande hinna dels for Sedan ar det bara att slipa, lacka, sickla, slipa, lacka, sickla, slipa, polera. 2 Mar 2012 Hej alla handiga!:-) Jag har en fraga angaende mitt vardagsrumsbord. Det ar morklackat men nu har lacken borjat.

TIDIGARE LACKADE YTOR slipar du med slippapper 180-240 och dammar sedan av. PA BETSADE Vita och ljusa kulorer kan missfargas av hartsrikt tra. 13 Jan 2011 Och lagger du pa lacken i manga skikt blir mobeln lackert spegelblank. mattslipning eller vill du slipa bort all gammal lack ner till naket tra. Alcro tralacker skyddar trarena och betsade laserade ytor. Alcro har ett brett sortiment av tralacker for de flesta traytor. Klar blank Tralack, Klar halvblank Tralack.

sortiment av tralacker och fernissor for de flesta traytor. Klar Tralack Blank och Klar. Har ett gammalt trabord, ganska robust och tungt staendes, tyvarr sa ar fargen pa traet ganska flackigt, solblekt, och helt enkelt fult. Jag tankta.

Malade eller lackade ytor. For att kunna betsa en trayta maste farg- och lackskikt tas bort. Anvand fargborttagning. Skrapa sedan bort fargen och tvatta/skolj ytan. Tra ar ett fantastiskt material med utseenden av valdigt olika karaktar. Forandringar av olika slag kan ske i lacken p g a dessa orsaker, lacken kan fa vita eller. Tra ar ett fantastiskt material med utseenden av valdigt olika karaktar. For att Normal skotsel av lackade bord ar att vid behov torka av moblerna med en ren. Hej, Jag har precis paborjat lackeringen av min inredning. Till att borja med sa ar det ett bord som skall lackas men jag kan inte riktigt fa till den. Vi har precis hittat ett bord pa blocket som vi slog till pa. Annars brukar jag ganska ofta slipa ner bordsskivor och antingen lacka eller olja. Med Beckers lackfarg kan du mala de flesta snickerier inomhus som fonster, dorrkarmar, socklar och skapluckor. Och givetvis mobler som stolar, bord och hyllor. Skador ar mycket svaratgardade da hela traytan (t.ex. ett golv) maste slipas och lackas om. Pa en oljad yta racker det att sandpappra pa skadan och olja in.

Information om tra - ernst p mobelvard - Ernst P. AB

Ett vackert och hallbart resultat – och var nedarvda kansla for tra. En nedarvd kansla For en annu mer talig trayta, gar det utmarkt att lackera over med. Herdins. Nytt obehandlat tra. Du kanske foredrar att betsa traet innan du applicerar en skyddande polyuretanlack eller bara lacka och framhava det naturliga traet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.