fredag 9 oktober 2015

Mala gamla stolar

Malarmastare Yvonne Karlsson tipsar om basta satten att mala pa annorlunda material. Vill du mala om innerdorren Gamla mobler ar ofta av god kvalitet. Att doppa saker. stol- och bordsben, halva krukor eller korgar, i farg ar hett i. Det gamla hederliga tricket med endast en fargskrapa, ganska trevligt arbete Ska du bara mala om stolarna racker det att du slipar av fargens. Mala mobler. Ska du frascha upp den dar haftiga vintage-stolen eller frascha upp farmors gamla skap Sa har gar du enkelt tillvaga steg for steg. Med Beckers lackfarg kan du mala de flesta snickerier inomhus som fonster, dorrkarmar, socklar och skapluckor. Och givetvis mobler som stolar, bord och hyllor. 3 nov 2014 Koksbord och stolar malades i en gra farg som matchar det ”nya” koket Mala ett eller fler lager beroende pa vilken yta och patina som onskas.

21 2007 Har nagon provat att mala gamla (f.d. vita). plaststolar som statt ute och blivit alldeles matta och graa. I sa fall med vilket typ av farg Har ocksa.

Mala koksstolar - tips och hjalp uppskattas - Flashback Forum

13 Feb 2007 Om stolen ar gammal ska du strunta i att ta bort det gamla tyget. Risken ar Har du en antik stol ska du absolut inte mala om den. Det sanker. Jag har nagra IKEA-stolar av modellen Stefan hemma som jag tankt att mala i en helt annan farg, funderar pa gront for att fa lite liv i det hela.

Mala mobler - Fargtorget

Hur malar man nya och gamla mobler Las en av var arbetare pa kundtjanst egna knep. 18 Jan 2011 Manga vill ha hjalp med att mala om sina gamla mobler och till den som Eva- Lenas personliga mobelfavorit ar just gamla stolar med fin form. Ja ska mala om vart furu matbord ink. stolarna - Jag har lyckats overtala min man att vi ska mala om vart koksbord som ar i furu. Han tycker det a.

13 Maj 2009 Vid slipning av tex stolar och ytor som ar for sma for att kunna anvanda slipmaskinen pa ar Sandblaster ett perfekt verktyg. Slipverktyget ar. Att mala och kla om en stol. Tankte testa o se om jag kan ha en flik for renovering av mina fatoljer. Tankte det kunde vara roligt att visa framstegen jag gor, eller. 31 Mar 2015 Mala om ett skap du med. har en fantastisk formaga att satta ihop vackra kulorer och trolla fram den basta ur en gammal stol, hylla eller byra. AR det ratt eller fel att mala om sa gamla stolar kanske du undrar Den tidigare gula fargen var inte den ursprungliga och det var ingen linoljefarg heller. I samrad. 26 Feb 2013 Har kommer ett tips om du vill gora om dar hemma men maste halla i slantarna. Har du nagra gamla stolar som har sett sina basta dagar. Att mala med aggoljetempera. Generellt vid malning avslojar aggoljetemperan garna eventuella brister i underarbetet, eftersom fargen ar sa tunn och fin i sin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.